Thursday, 8 March 2012

PERSAHABATAN YANG AKRAB TIDAK AKAN 
DAPAT DIPISAHKAN MELAINKAN KEMATIAN :)

assalamualaikum w.b.t

Hari nie nak storie siked pasal kawan - kawan aku ,
yang memandangkan hari nie diorang balik kampung mungkin diorang akan bace kott bende niee  :')

2 AISYAH

Humairah , Mariam , Izzah , Ratna , Khadijah , Liyana , Zakiah , Zuraidah , 
Fitri , Suhailah , Hani , Nadiah , Nabilah , Hawa , Umi Fasihah , Aisyah , Nasihah , Wina , 
Ain Nazihah , Amira , Mazlah , Aina Mawaddah , Umi Rashidah , Maria dan Fatin .

Korang , aku nak cakap sikit nie . nak berkawan tu biarlah ikhlas ,
jangan memilih kawan sangat , kalau nak kawan dengan budak baik jee , 
budak yang xbaik sape nak kawan kan ? ~ ( K just saying ) 
hmm ,
 aku tahu dalam kebaikan korang tuh , ade yang terpakse buat baik .
Sebab saling tak suke . adat lah tu kan ? xD
gaduh gaduh , pastu baik balik . -,-
Haha . watlekk ! 
dengar jugakk korang cakap cakap pasal aku dekat asrama .
tapi aku diam jee . malas dohh nak kecah kecah , nanti semue menuding jari ! 
belakang cakap lain , time berdepan cakap lain pulakk .
Pergh , memang Ohsemmm ar ~ kan ? 

Tujuan aku buat post nie bukan saje saje kott , ade sebab . 
sebab nak
 MEMBANTERAS SIKAP SALING BERMUSUHAN >,<
 Harhar :DD  

Pape pun aku nak korang tahu yang aku sangat korang sangatt sangat . 
korang tak pernah tahu kan ? :(
dan aku pun xpernah bgtahu korang kan ?
hah , bagus lettuw ~


Sebelum tuhh bace nieee :/ 

 " Bertemanlah dengan orang yang suka membela kebenaran.
Dialah hiasan dikala kamu senang dan perisai diwaktu kamu susah "

HARGAILAH SEBUAH PERSAHABATAN KERANA DI SEBALIKNYA TERSIMPUL
SEGALA-GALANYA :)

* TAKE A NOTE PLEASE :) kBOII , ilovechiuww all :D

Monday, 5 March 2012

Heiii awakk ~ selamat petang :D

Malam td , dapat text die . menyirap dohh die mct mcm nak tanak jee :/
pastu dah lelame tuhh , aku tetido pulakk Zzzz
Kfineeee salahh akuu -,-

Tetibe pukul 5 lebih pagi tuh , ntah mcm mane bole tersedo pulak ,
So , text die kejap . Cakap yang sorie tadi tetido .
Then , tengok hp ade text dari die , ( die balas )
aku cakap ' Ehh , budak nie asal tak tido lg ? '
Ahhh , bia la die .

aku tanye die tenga buat ape ? die cakap tenga online .
KEBETULAN AKU PUN TENGA ONLINE --'
 pastu tepat aku nampak bende tuhh . Tepat tepat die cakap
yang tu fake jee . Ohh okayy ~ xkesah .

Sumpah mase tu takde rase marah sikit punn dekat die ,
time tu mule la aku dah pikir lain pasal diee .
tak sanggup lagi nak tipu perasaan aku sendiri .
Rase mcm orang bodo jee :/ Wtf ahh --
tak lame tu ,
TIBE TIBE JE AKU NANGIS :'(
bapak ahh , sedihhh gile wei .
Tibe tibe rase sakit hati .
Tapi takpee aku tahu yang relay tu fake jee kann ?
okayy ~ STOP CRYING ;)

* Awak , saye nie sebenarnye susah nak sayang dekat org .
Kalau dah sayang , memang sayang betol .
Jujur , saye cakap saye sayang awkk :/
Tapiiiii . . . ape awak buat untuk sayeee syg ? -,-
nie awak balas ? Ya Allah .

Jangan putuskan hubungan kite sebab org ketige .
INGAT TU SAYANG , HARGAI HUBUNGAN KITE SELAGI KITE MASIH BERSAME :)



Thursday, 26 January 2012


Hari nie aku sedih gilee kott , Kenape ?
Hmm . Sebab kenape baru sekarang kau nak datang ?
Dulu mase aku nak kau kau jual mahal ,
Sekarang kau nak aku balik ?

Semalam aku tengok fon , ade text dari die .
Terkejut gilee dohh , aku pungg reply lah .

Die : Hoi , Sehad ?
Aku : Hoiiiii ! Sehad ? Nak ape ?
Die : Saye nak awak .Hee
Aku : Apebende merepek malam II niyh ?
Die : Betol saye nak awakk !
Aku : SO ? Nak ape ?
Die : Saye nak kite macam dulu :') Bole kan ?
Aku : KENAPE BARU SEKARANG ?  
Die : :'( Awak , kan dulu dah janji tanak tinggal kan saye ?
Aku : Ade ea ? Henta . Tak ingat :D
Die : Nie bukan main II awak , Saye serius .
Aku : Saye punn serius :)
Die : Nak tak ?
Aku : TAK NAK ! K BYE ~
Die : Ye wak , saye tahu saye sape ? Tak layak untuk awak ,
Jauh beza saye dengan awak . Saye banyak kali sakitkan hati awak , tipu awak .
Dulu memang saye jahat !!! Tapi sekarang saye tak macam dulu :(
Aku : Eaa ? Ohh --' Saye nak tido , bye II sayang :P
Die : Bagus lah awak sayang saye lagi -,-

Pastu aku tak reply , dah tido . Mengantuk gile kott >,<



Sebenarnye aku masih berharap kat die lagi ,
Memang sayang nak lepas kan kau ,
Tapi kenape sekarang baru kau datang sayang ? :'(
Aku nak kan yang terbaik untuk kau , Lebih baik kau mule kan hidup baru .
Aku tanak , kau kecewa sebab aku .
SAYANG , AKU NAK CAKAP YANG MEMANG AKU BERHARAP KAT KAU LAGI ,
TAPI SAYANG AKU DEKAT KAU DAH HILANG >,<
MAAF ~
AKU AKAN INGAT  KAU SAMPAI BILE BILE :/

* Aku bukan untukmu sayangg :')