Monday, 5 March 2012

Heiii awakk ~ selamat petang :D

Malam td , dapat text die . menyirap dohh die mct mcm nak tanak jee :/
pastu dah lelame tuhh , aku tetido pulakk Zzzz
Kfineeee salahh akuu -,-

Tetibe pukul 5 lebih pagi tuh , ntah mcm mane bole tersedo pulak ,
So , text die kejap . Cakap yang sorie tadi tetido .
Then , tengok hp ade text dari die , ( die balas )
aku cakap ' Ehh , budak nie asal tak tido lg ? '
Ahhh , bia la die .

aku tanye die tenga buat ape ? die cakap tenga online .
KEBETULAN AKU PUN TENGA ONLINE --'
 pastu tepat aku nampak bende tuhh . Tepat tepat die cakap
yang tu fake jee . Ohh okayy ~ xkesah .

Sumpah mase tu takde rase marah sikit punn dekat die ,
time tu mule la aku dah pikir lain pasal diee .
tak sanggup lagi nak tipu perasaan aku sendiri .
Rase mcm orang bodo jee :/ Wtf ahh --
tak lame tu ,
TIBE TIBE JE AKU NANGIS :'(
bapak ahh , sedihhh gile wei .
Tibe tibe rase sakit hati .
Tapi takpee aku tahu yang relay tu fake jee kann ?
okayy ~ STOP CRYING ;)

* Awak , saye nie sebenarnye susah nak sayang dekat org .
Kalau dah sayang , memang sayang betol .
Jujur , saye cakap saye sayang awkk :/
Tapiiiii . . . ape awak buat untuk sayeee syg ? -,-
nie awak balas ? Ya Allah .

Jangan putuskan hubungan kite sebab org ketige .
INGAT TU SAYANG , HARGAI HUBUNGAN KITE SELAGI KITE MASIH BERSAME :)



No comments:

Post a Comment